De beste kant van Industriële Wandplank

Industriële Wandplank Geheimen

 

industriële wandplankindustriële wandplank

6 december 2020 door Met het nieuwe jaar voor de deur is dit hét moment om eens te kijken naar de interieurtrends voor 2021. Ben je op zoek naar een paar nieuwe meubels of heb je zin om je hele interieur om te gooien? Dan ben je zeker niet de enige: menig Nederlander heeft last van kriebels wanneer het om de inrichting van hun woning gaat.


Ineens merk je dat je niet meer zo blij bent met de huidige bank of dat de muur een nieuw kleurtje kan gebruiken - industriële wandplank. In dit artikel lees je enkele tips en tricks voor de woontrends voor 2021 waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Stoere basis met veel grijze en zwarte tinten Een van de trends die je niet mag missen voor je woning is een woontrend waarbij een industrieel karakter centraal staat.


Wat betreft wanddecoratie zien we in het nieuwe jaar verschillende items terug. De ronde borden en platen van natuurlijk materiaal die we dit jaar zagen kunnen in het nieuwe jaar nog een ronde mee. Ga je liever voor een afbeelding of kunstwerk aan de muur? Kies dan voor zogeheten face line art; kunst gemaakt met behulp van lijnen in diverse kleuren.

 

Top richtlijnen van Industriële Wandplank


In 2021 zie je dergelijke illustraties helemaal volop vinden in de webwinkels en etalages. Deze decoratietrend is de ultieme inspiratie voor je woonkamer en past in diverse stijlen interieur. Duurzaam wonen blijft hip Wat niet heel gek is, is dat duurzaam wonen ook in 2021 belangrijk blijft. Een groot deel van de Nederlanders vindt het belangrijk om iets te betekenen aan een duurzame wereld.


Denk bijvoorbeeld aan houten kasten, rotan lampen en bamboe tafels. Dit soort materialen zijn ontzettend stevig, zien er te gek uit én bieden de nodige sfeer in diverse ruimtes. Voeg hier nog een reeks planten aan toe en je hebt direct een hele groene woning. Wat hierbij mooi meegenomen is, is dat planten in je huis goed zijn voor verse zuurstof en een fijne leefomgeving. industriële wandplank.


Waar we eerder kozen voor meerdere kunstwerken, talloze wanddecoraties aan de muur en opvallende beelden en/of planten draait het in het nieuwe jaar om één sterk opvallend item in huis; ook wel een statement piece genoemd. Kies bijvoorbeeld voor een groot kleurrijk schilderij aan de muur, zoals een grote face line art, of ga voor een excentriek beeld in het midden van de kamer.

 

 

 

Alles over Industriële Wandplank


Kies voor donkerblauw in je interieur Tot slot willen we je nog kennis laten maken met een andere kleurentrend voor 2021. Grijs en zwarte tinten zijn namelijk niet de enige kleuren die in een moderne inrichting te zien zijn. Voor iets meer kleur kun je in het nieuwe jaar namelijk voor donkerblauw gaan voor zowel je muren als je meubels én je accessoires.


Ook past donkerblauw goed in een wereldse meer informatie inrichting; iets wat we ook in het nieuwe jaar terug gaan zien. Het is een hele multifunctionele kleur voor meerdere soorten interieur. Vind je donkerblauw ook nog te donker of te koel? Ga dan voor een warme, natuurlijke kleur zoals terra cotta, okergeel of mosgroen. industriële wandplank.


(Last Updated On: May 8, 2021)De beste manier om de van in te definiëren, is dat ze allemaal een erg persoonlijk karakter hebben. Heel wat trends in 2021 grijpen terug naar erg gezellige kleuren, een zorg voor de natuur, en een grote dosis karakter. In dit artikel bespreken we al de leukste , samen met de in je interieur.

 

 

 

Top richtlijnen van Industriële Wandplank


Marineblauw: trendkleur In 2021 gaan we heel wat accessoires en zelfs muren zien in marineblauw. Deze blauwe kleur is aan de wat donkere kant, maar kan heel wat warmte uitstralen wanneer gecombineerd met mosterdgeel of lichtbruin. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een mooie marineblauwe muur met een mosterdkleurig zeteltje, of een marineblauwe muur met een grote antieke wereldkaart.

 

 

 

industriële wandplankindustriële wandplank


Het is echter af te raden om Marineblauw in 2021 te combineren met hard wit. Dit zal namelijk voor een te groot contrast zorgen wat de gezelligheid dan weer grotendeels wegneemt. Voor ons is . Wil je heel graag marineblauwe accenten in je woning, maar toch wat bang dat het misschien wat té koel aandoet? Plaats dan zéker warm licht in de ruimte met marineblauwe accenten: zo warm je de ruimte nog wat meer op.


Grijs Grijs is krijg meer info weer helemaal terug van nooit weggeweest. Ook in 2021 zien we dus dat grijs een erg populaire kleur is – zeker in moderne interieurs. Of je nou kiest voor een licht grijs voor de gordijnen of een donker grijs voor de betonnen vloerstenen – zolang het grijs dat je gebruikt een warm grijs is, zit je helemaal goed in 2021.

 

 

 

De beste kant van Industriële Wandplank


Wanneer je verlichting gebruikt zoals staande lampen zorg je er best voor dat je een lichtkleur instelt die van nature warm is, en indien een donkergrijs interieur niets voor jou is, kan je lichtgrijze tapijten, gordijnen en sofa’s combineren met een kleine statement muur in warm, donkergrijs. zuiver-grijze-bureaustoel Deze prachtige bureaustoel van Zuiver is ideaal om toch heerlijk te zitten, maar wel een écht mooie bureaustoel in huis te hebben (waarom zijn die dingen altijd zo lelijk?)! Deze stylish bureaustoel shop je hier.


Terracotta In 2020 hebben we niet veel kunnen reizen – dus reizen we in 2021 naar warmere oorden in onze woonkamer. Terracotta is namelijk helemaal in. We hebben het hier echter zowel over de warmrode kleur als over de Marokkaanse terracotta tegeltjes die het erg goed doen in de badkamer en in de keuken.


Je kan echter kiezen voor laminaat of zelfs tegels die eruitzien en aanvoelen als hout, om ze de kosten te drukken. Probeer ook meer informatie te denken aan een grote mooie tafel in warm hout of een keuken met warmhouten oppervlakten. Hoe haal je deze trend in huis? Deze interieurtrend is heel gemakkelijk in huis te halen, kijk maar naar deze onderstaande side table uit hout (die shop je hier).
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De beste kant van Industriële Wandplank”

Leave a Reply

Gravatar